Vanliga Frågor

Vad är The Golf Poster?
The Golf Poster är tavlor där du själv bestämmer motivet. T.ex. ditt favorithål eller ett du gjort Hole In One eller en Albatross på!

 

Vilken storlek är tavlorna?
50x70 eller 40x50 centimeter.

 

Ingår ram?
Nej, men ramar för tavlor finns att köpa på t.ex. IKEA, BGA.se eller frameit.se.

 

Vad kostar frakten?
Vi har alltid gratis frakt.

 

Hur lång är leveranstiden?
10 arbetsdagar. Det kan låta som lång tid men alla våra tavlor formges för hand. Under tiden kan du alltid träna närspel - det är inte alltid man gör HIO!

   

Vilket papper använder ni?
Tavlorna trycks på ett högkvalitativt 180g/m2 matt papper.

 

Hur paketeras och skickas tavlan?
Tavlan rullas varsamt och paketeras sedan i en papptub.

Paketen skickas med PostNord och kan inte försändelsen delas ut av brevbärare på leveransadressen så hamnar paketen hos närmaste PostNord-ombud.

 

Hur gör jag om jag vill reklamera varan?
Alla reklamationer (skadade eller felaktiga varor) ska göras inom en vecka från mottagen leverans. Reklamationer skickas till info@thegolfposter.se.Vad har jag för ångerrätt?
Varje poster är unik och specialtrycks med de uppgifter som du anger vid beställning. Innan tavlan går i tryck kommer du få en förhandsvisning skickad till dig att godkänna. Du har alltid rätt att neka utkastet och få pengarna tillbaka. När du gjort det går tavlan i tryck och skickas till dig. Vi vill alltid att du ska känna dig trygg med din beställning hos oss.

När du godkänt tavlan via e-post betyder det att köpet, efter godkännande av den digitala förhandsvisningen, är bindande och att regeln om ångerrätt i Lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal alltså inte gäller.

 

Jag har skrivit fel i min beställning, kan ni ändra?
Ni kan göra ändringar fram till det stadiet då ni på mail godkänt er design. Ändringar skickas till info@thegolfposter.se.

 

Finns ni på Instagram?
Ja, följ oss gärna på @thegolfposter.

 

Jag har fler frågor, hur kontaktar jag er?
Maila oss på info@thegolfposter.se